Wijngaard I Wijnmakerij I Stokerij
Gespecialiseerd in mousserende kwaliteitswijn volgens de traditionele methode

Heenwerf Herfst Diner 

Hartelijk welkom op de eerste editie van het Heenwerf Herfst Diner!

Zaterdag 18 november '23 om 17:00 & Zondag 19 november '23 om 15:00

Houd je van stijlvolle ambiance, gastronomie, heerlijke wijnen en van gastvrije verwennerij? Laat je dan verrassen door de thema diners die we organiseren op ons landgoed en geniet van het moment en van het gezelschap! 

Ontdek de wijn-spijs combinaties die we maken met onze eigen Nederlandse mousserende kwaliteitswijnen Cuvée Alliance, Cuvée Prestige en Cuvée OrRose en met onze Ratafia Likeurwijnen.

Bij het Heenwerf Herfst Diner kookt Chef-kok Leonard Elenbaas op zijn Big Green Egg een gastronomisch vijfgangen wildmenu. Voor deze gelegenheid wordt de Degustatielounge omgebouwd en mag je aanschuiven aan de lange tafels. All-in tickets worden aangeboden voor 149,50 p.p. Klik hier om onmiddellijk te boeken.

Al onze mousserende kwaliteitswijnen worden royaal geschonken. We bieden een bijpassende rode wijn bij het hoofdgerecht en een borrel van onze Ratafia Likeurwijn bij het dessert. In de loop van de avond organiseren we enkele rondleidingen in de wijnmakerij, verzorgd door Marnix zelf, om te leren hoe de bubbels in de fles komen. 

 



E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram