Wijngaard I Wijnmakerij I Stokerij
Gespecialiseerd in mousserende kwaliteitswijn volgens de traditionele methode

Wijngaard diner

Culinaire hoogtepunten in de wijngaard!

Een sfeervol en exclusief top event!

De tweede editie van het 4-daags Wijngaard DIner (24-27 augustus 2023) was een voltreffer van formaat. Onze gasten waanden zich op een bruiloft in Toscane...! 

Aperitief in de wijngaard met bubbels en amuses. Live cooking door voormalig Michelin-sterren Chef Pieter Bosters en het team van Mijn Keuken Events. Muzikale opluistering door de Crazy Crab Jazz band uit Steenbergen. De kunstwerken  van beeldend kunstenaar Annelies Arts (77) uit Steenbergen maakten het geheel af.  

De entourage was nog mooier, het menu nog luxer en de wijnen waren nog steeds van onnavolgbare kwaliteit!

Tijdens het Wijngaard Diner worden al onze Cuvées alsook de Ratafia Likeurwijnen royaal geschonken. Verder zijn er rondleidingen aan de wijnmakerij en de ambachtelijke stokerij onder de begeleiding van onszelf, wijnmakers & wijnboeren, Marnix & Sofie. 


Klik hier om als eerste uitgenodigd te worden voor het Wijngaard Diner 2024Lekker blijven slapen in de buurt? 

B&B MEREL & MOS, Moerstraten

De gezellige en landelijk gelegen Bed & Breakfast Merel & Mos in Moerstraten, op 11 minuten rijden van bij ons, is uitzonderlijk te boeken voor 1 nacht waarbij Astrid & Martin slechts één gezelschap of familie per nacht accepteren. Dan heb je gelijk de gedeelde badkamer en ontbijtruimte privé voor jezelf! 

Het luxe home made ontbijt is inbegrepen en er staat een Nespresso machine op de kamers. (4p, 2 kamers à 220 euro / 6p, 3 kamers à 320 euro / 7p, 4 kamers à 410 euro).

Contacteer B&B Merel & Mos

B&B DE WETENSCHAP, Kruisland

In het hartje van Kruisland, in de voormalige pastorie naast de kerk, openden Gisela & Geert in maart 2023 Bed & Breakfast De Wetenschap. Dat is precies op 4 km of 3 minuutjes rijden van bij ons, dus ideaal gelegen om er na het wijngaard diner te genieten van een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt! Je deelt er de sfeervolle huiskamer en de intieme stadstuin. 

De Wetenschap beschikt voorlopig over 2 kamers (95 euro/kamer/2p).

Contacteer B&B De Wetenschap

AIRBNB STUDIO BLISS, Oud Gastel

De charmante gastvrouw Annemarieke biedt via Airbnb een zeer ruime 2 kamer accommodatie op 10' rijden van bij ons. Studio Bliss is gelegen in Oud Gastel. De studio heeft twee ruime privé kamers. Eentje met een tafel, stoelen en bureau. De andere met het slaapgedeelte met een queensize bed en TV. Studio Bliss heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en een terrasje. Dit is een rookvrije studio waar geen huisdieren zijn toegelaten. 

Reserveren kan via Airbnb, maar ook rechtstreeks via Annemarieke Koreman. 

Vind Studio Bliss op Airbnb
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram